Değişken Burçlar



 Bu grubun burçları mevsimlerin bitiş kısımlarında yer alırlar. İkizler (Hava) ilkbahar mevsiminin sonu, Başak (Toprak) yaz mevsiminin sonu, Yay (Ateş) sonbahar mevsiminin sonu, Balık (Su) kış mevsiminin sonu. 

 Değişken grup adından da anlaşıldığı gibi değişkendir. Akışa göre yol almayı severler. Uyumlu ve kolay adapte olabilir bir yapıları vardır ve şartlar ne olursa olsun ifadelerini uyumlu bir şekilde değiştirebilirler. 

 Sabit burçlar gibi devamlı oldukları yerlerde kalmayı ya da öncü burçlar gibi kendilerini devamlı bir şeyler başlatmak zorundaymış gibi hissetmeyi sevmezler. Çok yönlü yapıları sayesinde her türlü değişime rahatlıkla adapte olurlar. 

 Yaratıcılık seviyesi en yüksek olan gruptur ve her durum için bir çözüm üretebilirler. Yenilikleri ve yeni şeyler öğrenmeyi severler. 

 İletişim konusunda başarılıdırlar ve genellikle anlaşamadıkları çok az kişi vardır. 

 Sabit grup öncü grubun başladıkları şeyleri geliştirirken değişken grup da genellikle bu işlere son noktayı koyma konusunda başarılıdır. 

 Bu grubun kötü yanlarından biri ilgilerinin çok çabuk kaybolmasıdır ve belirli derecelerde odaklanma sorunu yaşayabilirler. İlgilerini kaybettikleri zaman gitmelerini engellemek zordur. 

 Haritanızda değişken grubun olduğu alanlar en çok nerelerde uzlaşmacı, iletişimci, değişime ve uyum sağlamaya açık olduğunuzu gösterir.

Yorumlar